İbrahimarı Anadolu Lisesine Kayıt yaptıran Öğrencilerimizin Okul Müfredatı Haricinde Ayrıca Saat 15.30’dan 20.00’e Kadar Hafta İçi Her Gün Aşağıdaki Programdan Faydalanır.

9.sınıf etüt programı

• Haftalık 5 Saat Soru Çözümü
  • Yılda 70 Deneme

OKULUMUZ

İbrahimarı Anadolu Lisesi müfredatı ve özgün eğitim modeli ile uzmanlaşmış özel bir okuldur. Kitlesel başarıda Gaziantep genelinde büyük başarılara imza atan okulumuz 9-10-11-12.Sınıf öğrencilerine hem okul derslerine hem de sınavlara en iyi şekilde hazırlamak için öğrencilere özel akademik öğrenme programı ile TAM GÜN eğitim verir.

KADRO

İbrahimarı Anadolu Lisesinin deneyimli ve seçkin kadrosu her öğrencisini yakından takip eder. Öğretmenler sınıftaki her öğrenciyi dikkate alarak dersi anlatır. İşlenen konu tam olarak anlaşılıp kavranmadan yeni konuya geçilmez. Tüm dersler, etütler, ek çalışma programları, ödev takibi ve sınavlar seçkin öğretmen-yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülür. Okulumuz eğitim disiplininden asla ödün vermez.

YAYINLAR

Okulumuzda dersler Milli Eğitim Bakanlığı kitapları ile birlikte yıllık plana göre hazırlanmış, okula uyarlanmış formatı olan konu anlatımlı setlerden ve modüler soru bankalarından işlenir.İbrahimarı Anadolu Lisesi, eğitim alanındaki tüm deneyim ve tecrübesini kaliteli  yayın gücüyle birleştirerek öğrencilerine en verimli hizmeti sunmayı amaçlamaktadır

SINAVLAR

Yazılı Sınavlar kendi öğretmenlerimiz  tarafından değerlendirilirken,  Kurum içerisinde yapılan Deneme Sınavları kurumumuzun Rehberlik hizmetleri tarafından  değerlendirilir. Böylece öğrencilerimiz her sınavda kendi değerlendirmesini yapabilmektedir.

ETÜT

Her gün düzenli olarak ögretmenlerimiz eşliginde ögrencilerimize etüt ortami sağlanır. Öğrencilerin eksik olduğu konular rehberlik servisi tarafından tespit edilip bire bir özel ders imkanı sağlanır.Her öğrenciye sene başında egitim koçu tayin edilir. Öğrenci koç öğretmeni tarafından takip edilir.
EĞİTSEL KULÜP ÇALIŞMALARI VE SOSYAL ETKİNLİKLER
Öğrencilerimize hem kendi görüş ve yeteneklerini ortaya koyabilecek hem de başkalarının katkılarını destekleyerek ve kabul ederek çalışabilme alışkanlığı kazandıracak planlı etkinlikler gerçekleştirilir. Öğrencilerimize ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri uygun fiziksel ortamı sağlıyoruz. Geleceğin liderleri olacak öğrencilerimiz; milli değerlerine sahip, kültürel farkındalıklarının bilincinde, kendilerine güvenen ve sosyal sorumluluk alabilen bireyler olarak okulumuzda eğitimlerini tamamlamaktadırlar.