ARI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI ÖDÜLLÜ MATEMATİK FİZİK SORUSU YARIŞMA KOŞULLARI

• KİMLER BAŞVURABİLİR?

Arı özel öğretim kurumları lise öğrencileri başvurabilir. Dışarıdan lise öğrencileri de başvurabilir.

• YARIŞMA KATEGORİLERİ

Matematik ve Fizik branşından birer tane seçilmiş toplam iki adet soru bulunacaktır.

• YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma tarihi: 02.04.2020

Matematik Saat:11.00 -11.20 arası

Fizik Saat: 13.00- 13.20 arası

Ödül tarihi:      06.04.2020

*Tarihlerde herhangi bir değişiklik olduğu takdirde güncel tarihler ibrahimari.k12.tr web sitesi üzerinden ilan edilecektir.

• YARIŞMA KOŞULLARI

Yarışma Matematik sorusundan başlayıp 1.soruyu oluşturmaktadır. Cevaplama süresi 7 dakikadır. Matematik sorusunun ardından Fizik sorusu olan 2. Soruya geçilecektir. Fizik sorusu için de 10 dakika verilecektir.Yarışma toplam 20 dakika içinde sonlanacaktır.

• Yarışma takım çalışması şeklinde değil, tek kişi olarak yapılacaktır.
  • ÖDÜLLER

Matematik ve fizik dalından isteğe bağlı bir kitap verilecektir.

• YARIŞMA KURULU

Matematik zümre başkanı: MEHMET ÖZMEN Fizik zümre başkanı:                             AHMET ACAR

KURS MÜDÜR:                CEM DOĞRU

Rehberlik servisi:               NESİBE BİLECAN