DİKKAT!

Sınavımız dijital ortamda uygulanacaktır. Öncelikle öğrenciler deneme kitapçıklarını kurumdan alacaklardır.Belirtilen saatler aralığında çözüp dijital optiğe kodlama yapacaklardır.Sonuçlar sistem üzerinden kuruma toplu olarak gelecektir. Sınav değerlendirildikten sonra sonuçlar ve analiz velilere gönderilecektir. Gerçek yks provasına tüm

Türkiye Geneli YKS ADAYLARIMIZ DAVETLİDİR.

TYT SINAVI AÇIKLAMASI

1. Bu kitapçıkta toplam 125 soru bulunmaktadır.

Türkçe testi: 40 soru

Sosyal Bilimler testi: 25 soru

Temel Matematik testi: 40 soru

Fen Bilimleri testi: 20 soru

Bu sınav için verilen cevaplama süresi 165 dakikadır.( 2 saat 30 dakika )

1. Bu testler puanlanırken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri çıkarılacak ve kalan sayı o bölümle ilgili ham puanınız olacaktır.

AYT SINAVI AÇIKLAMASI

1. Bu kitapçıkta toplam 166 soru bulunmaktadır.

Türk Dili ve Edebiyatı- Sosyal Bilimler-1 Testi: 40 soru

Sosyal Bilimler-2 Testi: 46 soru

Matematik Testi: 40 soru

Fen Bilimleri Testi: 40 soru

1. Bu test için verilen cevaplama süresi 180 dakikadır.( 3 saat)
  2. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini yasal olarak almak zorunda olan adaylar İmam Hatip Okulları öğrencileri Mezunları Sosyal Bilimler-2 Testi’nin ilk 40 sorusunu cevaplamakla yükümlüdür. Bu adaylar, bu testin 41-46. Sorularını cevaplamayacaklardır. Bu adaylar, bu testin 41-46. Sorularını cevaplasalar bile değerlendirmeye alınmayacaktır.